Ekseption Peelings - Skincare

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerkingen.

Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

NO OLD SCHOOL

EKSEPTION produceert GEEN ouderwetse peelings met bijvoorbeeld TRICHLOORAZIJNZUUR (TCA). De peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen. Dus ook als u altijd "bang was" om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc) dan is een behandeling met EKSEPTION producten voor u een nieuwe openbaring. WEL de frisse en verbeterde huid, NIET de bijwerkingen.
Zowel de klassieke schoonheidsbehandelingen als de huidverbeterende probleemhuid gerichte (antiaging, pigment, acne, gevoelige huid, etc.) behandelingen worden uitgevoerd met EKSEPTION producten. Met de producten voor thuisgebruik die wij u adviseren versterkt & verlengt u ook nog eens de behaalde resultaten van de behandeling!

SKINCARE

PRODUCTEN SKINCARE

EKSEPTION PRODUCTEN voor dagelijks gebruik versterken of onderhouden de resultaten van de behandelingen met chemische - of bio peelings, meso therapie of andere behandelingen die huidverbetering genereren.

 

Volg het advies van uw huidspecialist dan ook nauwkeurig op om de PH beter onder controle te hebben, wat resulteert in een gezondere huid die de werkstoffen beter opneemt en u langer tevreden houdt. Producten van andere merken hebben meestal een PH (zuurgraad/huidbarrière-) verstorend effect wat o.a. een gevoelige huid, acne, meer rimpels of slecht gehydrateerde huid tot gevolg kan hebben.

eKSeption: Chemische peelings ZONDER de grote nadelen!

Als u uw huidige verzorging van uw huid wil verhogen naar een huid verbeterend niveau kiest u voor eKSeption! Met Chemische Peelings denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken.

De PH waarde van uw huid is hetzelfde als de zuurgraad van de huid. Met Ekseption gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van uw huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn weinig huid verbeterende merken die beloftes ook daadwerkelijk waarmaken. Bij eKSeption gaat alle eer naar de resultaten.

Er zijn 13 peelings, dus voor ELKE huid!! Ook in de zomermaanden! Het is heel simpel: volg de visie en werkwijze van eKSeption en dan worden de resultaten behaald, onderhouden en behouden! De peelings van eKSeption zijn uitsluitend natuurlijk & biologisch.

Belangrijk: als u kiest voor de peelings van eKSEption bent u verplicht om de benodigde producten van eKSeption aan te schaffen ter vervanging van uw huidige verzorging.

Basisprincipe van een chemische peeling

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen én het stimuleren van de celdeling (celvernieuwing).


De chemische peeling gaat dus ‘aan het werk’ in de diepere huidlagen.

Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen.

Ekseption heeft unieke blends gemaakt en werkstoffen aan de zuren toegevoegd, waardoor elke peeling specifieke huidproblemen zal behandelen.


Een jonge huid vernieuwt zich volledig om de 28 dagen.

Door het ouder worden vertraagt dit proces elk jaar en wordt de bovenste huidlaag met verhoornde cellen dikker en oneffen.

De dikte van de verhoornde cellaag kan ook toenemen door ultraviolet licht.